Tips på kundaktivitet i Skåne

Tips på kundaktivitet i Skåne

Behöver ni tips på roliga och unika aktiviteter ni som företag eller organisation, kan anordna med era kunder i Skåne? Att anordna en kundaktivitet är alltid ett bra sätt att förstärka samarbeten och affärsrelationer på. Därför är det alltid viktigt att välja en rolig och engagerande aktivitet, som bidrar till gemenskap och samarbete mellan de medverkande. Passa även på att göra det hela till en unik och minnesvärd upplevelse – varför inte genom pulshöjande och spännande utmaningar på höga höjder? Här hittar ni tips för hur ni kan tänka för att anordna en lyckad kundaktivitet i Skåne.

Något annorlunda

Gör er kundaktivitet till en rolig och minnesvärd upplevelse, genom att testa på någonting som är helt nytt. På Treewalker i Löddeköpinge finns sju stycken spännande höghöjdsbanor, fyllda med äventyrliga utmaningar, högt uppe bland träden.

Något roligt

Ju roligare aktivitet, desto mer engagerade blir era kunder. På Treewalker kan ni testa på total 61 roliga och utmanande aktiviteter på höghöjdsbanorna. Kasta er ut i ziplines, balansera över vinglande hängbroar, klättra i rep, och mycket mer.

Något teambuildande

På Treewalker genomför ni alla aktiviteter och utmaningar tillsammans, vilket bidrar till er gemenskap och samarbete. Peppa varandra och utmana er själva, för att ta er över och igenom banornas alla nervkittlande etapper. I äventyrsparken hittar ni roliga aktiviteter som passar alla, oavsett om man är höjdrädd eller våghals.

Hitta mer information om våra aktiviteter och företagserbjudanden på Treewalkers hemsida. Boka er kundaktivitet redan idag, genom att kontakta oss via mail eller telefon.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *