Detta behöver du tänka på innan du skaffar spabad

spabad

Vill du få tillgång till värmande och avslappnande spabehandlingar i ditt eget hem? Då är ett spabad perfekt för dig! Detta varma utomhusbad, utrustat med olika typer av massagebehandlingar, är både lyxigt och hälsosamt, och dessutom lättillgängligt. Däremot måste du ha vissa förutsättningar för att kunna skaffa ett spabad. Här hittar du därför en liten guide till vad du behöver tänka på innan du köper ditt spabad.

Placering

För att kunna skaffa spabad är det först och främst viktigt att man har rätt underlag att placera den på. Utomhus på en plan och hård yta som klarar av spabadets belastning, såsom en träaltan eller på marksten, är optimalt. Badet kan inte placeras direkt på gräsmattan.

Installation och energiförbrukning

Vid installationen av ditt spabad är det viktigt att du har tillgång 230V ström, en jordfelsbrytare, samt att det hela görs av en behörig elektriker. Det är även viktigt att det utförts professionella test angående spabadets energiförbrukning.

Skötsel och tillbehör

För att kunna använda och underhålla sitt spabad, krävs det olika typer av produkter och tillbehör. Det gäller allt från kemikalier till lock och filter, samt riktlinjer gällande hur dessa ska användas. Kvalitativa tillbehör och råd får du med en professionell poolleverantör.

Kvalitet

Sist, men absolut inte minst, ska du kunna vara säker på att ditt spabadet är av högsta kvalitet. Det kan du vara när du köper ditt spabad från oss på Miamipool. Vi ger dig professionell hjälp med allt från rådgivning till installation.

Läs mer om vårt breda sortiment av spabad på vår hemsida, eller besök någon av våra återförsäljare. Varmt välkomna.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *