Res bättre med en nackkudde

tempur nackkudde

Att resa är ofta påfrestande för vår kropp. Våra dagliga rytmer omkullkastas, vilket bland annat ofta innebär att vi får svårare att sova, och därmed svårare att återhämta oss på ett bra sätt. Men det finns små knep som kan underlätta din resa och till och med göra den till en liten oas av vila och kontemplation. Att använda nackkudde är bra exempel på ett sådant knep.

En nackkudde har samma funktionalitet som en vanlig kudde, men är mindre och därmed lättare att få plats med på resan. Ofta är den också designad på ett sätt som gör den lätt att packa ned i resväskan. Fördelarna är flera. Känslan av att ha med ett stöd för din nacke på resan kan ge en avslappnad känsla,  skicka ge en signal till hjärnan att slappna av, trots att du är i en ovan och ofta ganska stressig miljö.

Den ergonomiska situationen under en resa är inte heller alltid optimal. Du har inte alltid kontroll över hur du kommer att få sitta, och väl anpassad situationen är för att du ska kunna sova optimalt. En nackkudde hjälper dig få viss kontroll över den här situationen.

Tempur är ett företag som är världsledande inom ergonomiska kuddar, bland annat för resor. Deras material utvecklades först av NASA för att minska påfrestningarna deras astronauter utsattes för i rymden. Tempur vidareutvecklade sedan detta material för att kunna ge optimal tryckavlastning även för användare i mer vardagliga sammanhang, bland annat för att få en god natts sömn.

Med Nackkudde Tempur kan du få en skön powernap på resande fot.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *