Rekrytering skatt

Är du och ditt bolag i behov av någon som kan sköta skattefrågor? Då kan det vara skönt att ta hjälp av någon erfaren för att hitta den där specialkompetensen, alltså någon som kan rekrytera åt er. Det finns många rekryteringsfirmor, men desto färre som sköter nischad rekrytering.
Ett tips är att försöka hitta ett rekryterings- och bemanningsföretag som sysslar med nischade rekryteringar inom just tax & finance. Några som själva besitter en examen i ekonomi samt har ett brett nätverk inom området, då kan ni vara säkra på att ni får den expertisen som ni eftersöker till ert företag. Under ämnet skatt hamnar yrkesroller som head of tax, tax director, tax lawyer, skattejurist, skattekonsult, skattespecialist, redovisningschef, tax manager, group tax, tax advisor, ekonomichef, CFO, controller och financial controller. Just vilken kompetens eftersöker ni?

rekrytering skatt

Sök efter ett bolag som sysslar med search och rekrytering inom skatt samt interimlösningar samt har förståelse för både kandidater och er som företag. De ska förstå det svåra i att hitta kandidater via annonser och veta just hur de ska göra sin search och hur de kan utnyttja sitt nätverk. Allt sådant är viktigt för att lyckas få den där perfekta personen till platsen. Det kan vara till fördel om rekryteringsföretaget har följt kandidaten sedan den tog examen, då finns det mycket kunskap om din eventuella framtida kollega.

Att göra lite sökning själv för att finna den perfekta rekryteringsfirman kan ta sin lilla tid, men ibland finns det framför ögonen på dig, liksom din framtida skatte-expert inte är långt ifrån dig om du lyckas hitta den där perfekta rekryteringsfirman – den som hittar den främsta kompetensen åt dig.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *