Plastkirurgi eller estetiska injektioner – med kunden som utgångspunkt

Plastkirurgi har blivit allt enklare att genomföra, mer lättillgängligt och kliniker är numera betydligt duktigare än för bara ett decennium sedan. Och marknadens utbredande har skapat överkomliga marknadspriser för konsumenter. Konsumenter har kliniker i varje stad att ta hjälp av för bröst-, näs- och ansiktsoperationer.

När man talar om skönhetsoperationer och plastkirurgi är de vanligaste just operationer av bröst, näsa och ansikte. Men det finns en mängd fler som man kanske inte alls tänker på, och faktum är att det inte alls behöver handla om just skönhetsoperationer. Det kan vara plastkirurgi för att återställa kroppen efter olyckor eller sjukdomar. Operationer som helt enkelt återställer kroppsvävnad. – Men det finns också andra sätt att återställa och korrigera kroppsvävnad på, och som inte innebär samma permanenta resultat ifall man ångrar sig senare eller vill se hur resultaten kan bli innan man genomgår ett större ingrepp.

Med metoder såsom filler- och botoxbehandlingar går det att korrigera, justera och konturera delar i ansiktet utan att behöva genomgå operationer. Det går att korrigera näsan för att släta ut den och få den att se både mindre och större ut genom att injicera fillers eller botox. Istället för att operera läppar är fillers en mycket vanlig metod för att fylla ut och justera partier, vilket även är en mycket effektiv metod för huden. Det går exempelvis att få det att se ut som ett ansiktslyft med fillers eller botox istället för att genomgå ett plastkirurgiskt ingrepp.

Funderar du på ansiktslyft, skönhetsingrepp av läppar eller korrigering av andra delar av ansiktet såsom kinder, näsa, panna eller haka? Prata med en klinik med mångårig erfarenhet inom kirurgiska ingrepp, och som har certifikat inom estetiska injektioner. Via konsultation kan du få de bästa rekommendationerna utifrån dina önskemål, behov och individuella utgångspunkt.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *