Osynlig tandreglering numera vanligt

Tandreglering

Är du sugen på att få den där perfekta tandraden, det där perfekta leendet, men undviker en sådan behandling för att slippa bära tandställning? Då kan en osynlig tandreglering vara något för dig. Med en invisalign behandling kan du förbättra ditt leende utan att någon behöver veta att du bär tandställning.

Metoden har blivit ett vanligt alternativ, inte minst bland vuxna. Många som har utåtriktade jobb, eller vistas mycket i sociala miljöer upplever det som jobbigt att behöva bära tandställning. Den här metoden, som innebär att man istället använder en serie genomskinliga och löstagbara plastskenor ger samma effekt men på ett väldigt diskret sätt.

Det finns inga metalldelar, vilket innebär att den gamla “rälsen” som vi förknippar med en tandställning inte finns. Eftersom den dessutom går att ta ut när som helst under behandlingen, kan du äta vad du vill, och din livsstil blir helt opåverkad.

Få ett finare leende

Detta har lett till att tandreglering numera har fått ett nytt uppsving. Tidigare stod patienter inför ett paradoxalt dilemma: Förbättra sitt leende, men tvingas bära en synlig tandställning under tiden, eller att undvika behandling helt och hållet. Numera är det valet utraderat, och många väljer att försöka få det där leendet man drömt om.

Leendet är ju en stor del i hur vi kommunicerar gentemot vår omvärld, och många upplever ett stärkt självförtroende i sina sociala interaktioner efter en utförd tandreglering. Det är också väldigt lätt att fixa med dagens metoder, på både säkra och smärtfria sätt.

En klinik som utför invisalign tandreglering är Göteborg Tandläkargrupp. Här kan du också välja att delbetala dina tandläkarkostnader. En snabb utvärdering utförs då online, och du kan sedan betala i en takt som passar dig och din situation. Du kan hitta mer information på deras hemsida www.goteborgstandlakargrupp.se.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *