Några tips för en lyckad kick off

kick off aktiviteter skåne

En kick off, i sin bästa version, är en väldigt bra väg till förbättrade resultat för ditt företag. I sämsta fall kostar den mest massa pengar och gör ingen större nytta. Här är några tips för en lyckad kick off:

  • Ha teambuildingaktiviteter. Dessa stärker gruppen, men fokuserar också på hur alla i företaget kan hjälpas åt för att göra företaget ännu mer framgångsrikt.
  • Bidra med kunskap. Ge något som alla kan ha nytta av, både i sitt privatliv och i yrkeskarriären. Det kan vara bra att låta en extern föreläsare hålla ett föredrag om något ämne som både intresserar alla i gruppen och har tydlig koppling till hur arbetsplatsen kan optimeras. På så vis kommer pengarna ni spenderar på eventet tillbaka till företaget.
  • Tänk utanför boxen. Det är lätt att bli lite för förutsägbar när man planerar den här typen av event. Det är bra att ta personalen utanför ramarna för en stund, för att de ska vara tillräckligt mycket på tå för att ta till sig dagen på bästa sätt.

Ett företag som anordnar originella kick off aktiviteter i Skåne är Flyby Events, som anordnar flygbaserade event, antingen med flygplan eller flygsimulator. Flygindustrin har mycket att lära ut när det gäller samarbete på en arbetsplats, något som grundaren Linda Ynner tagit fasta på. Du kan hitta mer information om hur hon arbetar på Flyby Events hemsida.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *