Nå längre med smart rekrytering

När du och ditt företag vill utöka er arbetskraft och anställa erfaren, utbildad och kompetent personal är det bra att anställa ett rekryteringsbolag för att göra processen så produktiv och resultatrik som möjligt. Ett rekryteringsbolag hjälper dig på ett effektivt och smart sätt att aktivt söka upp rätt kompetens för flera olika positioner i flera olika typer av branscher. Oavsett om du söker chefer, specialister eller mellanchefer – med ett rekryteringsföretag får du kvalitet som håller och som på sikt kommer leda till tillväxt för ditt företag.

I rekryteringen hjälper bolaget ditt företag att söka på arbetsmarknaden efter kompatibla kandidater som uppfyller de krav ditt företag har på . Den viktigaste uppgiften för ett rekryteringsbolag är att hitta kompetens till just din bransch så att ditt företag eller organisation kan ges möjligheten att växa.

Rekryteringsprocessen börjar med att företaget tillsammans med rekryteringsbolaget bestämmer vilken kunskap, utbildning, erfarenhet och ambitioner som krävs för rollen.

Rekryteringen börjar med att vi tillsammans skapar en kravprofil som definierar vilken kompetens som krävs för rollen. Den används sedan som styrdokument genom hela processen. Med denna information kartlägger rekryteringsbolaget andra branscher och företag där lämpliga kandidater befinner sig. Dessa arbetstagare nås antingen via annonsering där företaget tydligt beskrivs så att tjänsten attraherar kandidaterna. Lämpliga kandidater för yrket samlas ihop i en stor bas som sedan utifrån kompetens, utbildning och erfarenhet utvärderas för att sedan matchas ihop med arbetstagaren på företaget.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *