Du kan låna trots tidigare betalningsanmärkningar

Lån trots betalningsanmärkningar hos Kronofogden

Visste du att du kan få finansiellt stöd trots tidigare skulder och betalningsanmärkningar hos Kronofogden? Nej, det är många som inte vet. Kanske för att många långivare inte lånar ut pengar till låntagare som har betalningsanmärkningar. Men det finns dem som gör. Dessa långivare inriktar sig hellre på dina betalningsmöjligheter idag, snarare än hur de har sett ut tidigare. Bra, va?

Så självklart kan du alltså låna trots tidigare skulder. Den personliga ekonomin kan ha varit instabil tidigare, men är ordnad idag. För många innebär dessutom inte tidigare skulder hos Kronofogden nödvändigtvis att ekonomin inte varit god, utan snarare att man missat någon tidigare betalning som helt enkelt har lett till en anmärkning.

Utgå från betalningsmöjligheterna

Som långivare är det viktigt att se till betalningsmöjligheterna idag för att avgöra om det finns goda chanser att få lånet återbetalt av låntagaren. Därför tittar man på kreditvärdigheten som den ser ut idag, även om betalningsanmärkningarna också kan vara synliga i en kreditupplysning.

Du måste alltså inte vänta tills nästa lön eller tre löner framåt för att lösa dina akuta kostnader som reparation av bilen, vattenläckan eller kylen. Med ett enkelt lån kan du få det ordnat redan nu. Dessutom kräver inte långivare för snabblån att du söker finansiellt stöd för så kallade ”säkra lån”, utan du har möjlighet att låna även till resan, startup:en, en ny bil, renovering av badrummet – eller helt enkelt precis det du vill.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *