Klistermärken och dekaler har mängder av användningsområden för företag i Helsingborg

Den självhäftande budskapsbäraren står sig populär i reklamhärvan och gör sig synlig för en billig peng.

Dekaler, klistermärken, stickers, gnuggisar och klibbor – kärt barn har många namn och de är ju just kärt för sina oändliga användningsområden och sitt sätt att väcka uppmärksamhet på. Den självhäftande budskapsbäraren står sig populär i reklamhärvan än idag och är både kostnadseffektiv och prisvärd.

En uppskattad och smart give-away gåva

De flesta klistermärkena och dekalerna är gjorda för både inom- och utomhusbruk vilket skapar möjlighet för företag att synas på gatorna i Helsingborg och agera rullande reklampelare – detta genom att fästa dekalerna på företagsbilen. Men det går även utmärkt att fästa klistermärkena och dekalerna på företagsfönstret eller på produkterna. Eller varför inte ge bort ett snyggt och roligt klistermärke till sina kunder som en liten påminnelse om att man finns där? Användningsområdena är som sagt oändliga och det är bara fantasin som sätter gränser.

Välj en erfaren firma med hjälpsam expertis

Idag finns även möjligheten till att själv designa en layout och design som passar sitt varumärke väl och som får företaget att sticka ut. Men det finns också företag i Helsingborg som riktar in sig på just att vara en hjälpande hand från grundidé till färdig produkt. Så har du inte fantasin med dig, beställ klistermärken och dekaler från en erfaren firma i Helsingborg som hjälper dig hela vägen. På så sätt kan du vara säker på att du får en kostnadseffektiv marknadsföring med en snygg design som ger goda resultat.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *