Rätt näring till ditt hår

Kevin Murphy Conditioner

Vilket är egentligen det bästa sättet att ta hand om sitt hår? Det finns många åsikter i ämnet och det är svårt att avgöra hur mycket sanning som finns i varje påstående. Det som står klart är att rätt ingredienser är avgörande för ett bra och näringsrikt balsam och schampo.

För det är just näringen som är det viktiga. Håret – precis som resten av kroppen – behöver näring för att växa i normal takt och för att fortsätta vara välmående och starkt. Inte alla människor får detta gratis. Vissa måste använda produkter för att få den näring håret behöver, och då blir förstås betydelsen av att välja rätt sorts hårvårdsprodukter otroligt stor.

Vilka ingredienser är det då klokt att leta efter? Även här finns det många åsikter. Ett av marknadens ledande märken, Kevin Murphy, hittar många av sina ingredienser i frukter, bär och växter. Resultatet? Starkt, friskt och skinande hår.

Självklart val för dig som vill ta hand om ditt hår

Kevin Murphy har länge varit ett självklart val för personer som vill ta hand om sitt hår på bästa vis. Inte bara ingredienserna är noggrant utvalda, utan även företagen som tar fram ingredienserna och resultatet blir en rad näringsrika, hälsosamma och hållbara produkter.

En sådan produkt är Kevin Murphy Conditioner Angel Rinse – en delikat och återfuktande conditioner som innehåller mango, kakao och kamomill. Finns för alla hårfärger och hårtyper och är, precis som alla produkter från Kevin Murphy, sulfat- och parabenfri.

Väljer du Kevin Murphy kan du också vara säker på att valet är ansvarsfullt sett ur ett miljöperspektiv. Många av produkterna i butikshyllorna är skadliga både för din hud och miljö och innehåller kemikalier som är långt ifrån naturliga. Organiskt och ekologiskt är melodin inom Kevin Murphy vilket sätter ett gott exempel för resten av marknaden.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *