Hyra cyklar i Malmö

hyra cykel malmö

Hur vill ni uppleva Malmö? Buss, gång eller kanske cykel? Malmö är som känt en platt stad. Därför passar cykel väldigt bra att ta sig runt med – ett hållbart alternativ, ett friskt alternativ och framför allt ett roligt alternativ. Det är inte heller svårt att få tag på cyklar att hyra i Malmö. Kanske känner du dock att cykling är ett lite för ansträngande alternativ? Oroa dig inte – det finns elcyklar att hyra.

Det är inte speciellt svårt att få tag på cyklar, då det finns ställen att hämta ut och hyra dessa väldigt centralt i staden. Det är smidigt och enkelt att hämta ut och lämna in dem på uthyrningsstället. Dessutom  finns det möjlighet att hyra en cykel en väg, alltså one-way. Då kommer företaget du hyr den från lämna av cykeln där du befinner dig och sedan hämta upp den på avlämnad ort å era vägnar. Detta kan kombineras med eller utan bagagetransport.

Upplev mer

Om du nu är sugen på att uppleva Malmö, eller närliggande orter, från sadeln finns självklart många olika typer av cyklar att hyra beroende på dina önskemål och vilken typ av upptäcktsfärd du har tänkt att ge dig ut på. Cyklar med barnstol, cyklar med Tag-alongs, citybikes, barncyklar, cyklar med vagn, elcyklar, lådcyklar, tandemcyklar, touringcyklar. En touringcykel har många växlar och är redo att ta dig ut på ett riktigt äventyr, medan citybiken vanligtvis kommer med cykelkorg och är mer anpassningsbar för en lugnare stadstrampning. En elcykel är bekväm för alla som känner att de inte orkar trampa allt för mycket. Det finns möjlighet att hyra dessa olika varianter under olika lång tid – tre timmar till en vecka – samt så kommer de i olika prisklasser. Du väljer själv – vad passar dig?

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *