Fortnox fakturering

Fortnox CRM

För att det ska gå så bra som möjligt för ett företag så är det vanligt att man använder sig av faktureringssystem. Ett exempel på ett populärt faktureringssystem är Fortnox – en plattform som specialiserar sig på att förenkla ett företags administration och finansiering.

Vad finns det för fördelar med att använda Fortnox?

Fortnox är ett innovativt faktureringssystem som innehåller en mängd utmärkta funktioner. Nedan nämner vi några fördelar med att använda sig av Fortnox:

  • Allt i en och samma plattform. Fortnox är fyllt till brädden med alla program ett företag behöver för att kunna administrera sin ekonomi på allra bästa sätt. Exempel på dessa är program för fakturering, bokföring, lager och löner. Fortnox kan dessutom integreras med program från andra utvecklare för att på så vis uppnå maximal effektivitet.
  • Tillgängligheten. Det fungerar precis lika bra att använda Fortnox i mobilen som på datorn, och då Fortnox är molnbaserat ser plattformen till att alltid vara uppdaterad och synkroniserad.
  • Möjligheten till anpassning. Då alla företag har olika behov är Fortnox utvecklat till att vara anpassningsbart genom att man kan välja vilka tjänster man vill dra nytta av.
  • Åtkomlig. Du kan enkelt koppla Fortnox till CRM för att göra din kundhantering lättare.

Vill du veta mer om Fortnox?

Ifall du vill veta mer om Fortnox är det bara att surfa in på fortnox.se. Där finns en mängd matnyttig information om den innovativa plattformen. Självklart kan du även höra av dig direkt till Fortnox via mail eller telefon.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *