Factoring i Gävle

Factoring i Gävle

Det finns flera bolag i Gävle som tillhandahåller finansiella tjänster som kan underlätta för dig och ditt företag eller organisation om ni behöver utöka era likvida medel eller få till ett bättre kassaflöde. Factoring kan till exempel vara ett sätt för ert företag att snabba på kassaflödet.

Som företagare finns där ingenting som är värre än klumpen i magen som uppstår till följd av en utebliven betalning. Med hjälp av factoring kan du dock få betalt upp till 90% av fakturabeloppet redan på fakturadagen. Factoring går till som så att finansbolaget i fråga köper din faktura redan på fakturadagen, finansbolaget underrättar sedan mottagaren av fakturan om att fakturan nu skall gå till dem istället för avsändaren, för dig som företagare betyder detta att du slipper det administrativa krångel som oftast följer i fotspåren av en utebliven eller försenad betalning.

Vilket finansbolag du ska vända dig till när du är i behov av factoring i Gävle är inte alltid lätt att veta. Där finns många bolag i Sverige idag som sysslar med factoring och det gäller att du som företagare är noggrann med att läsa på om vilka villkor som gäller hos specifika bolag. En bra riktlinje är såklart alltid att börja med att vända sig till de största bolagen inom factoring först. Där finns några stora bolag i Sverige idag som hanterar fakturaköp för miljardbelopp årligen och dessa brukar man som företagare kunna lita på.

Så om du är i behov av ett bättre kassaflöde kolla upp möjligheterna för factoring och börja belåna dina fakturor redan idag.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *