En klassiker som fortsätter att imponera

Kabe Classic

Kabe classic är en serie husvagnar med lite kortare utrustningslista samt några färre val än i andra husvagnar från Kabe. Men att kalla Classic för en basmodell är helt fel. Dessutom är kvalitén precis lika hög som man förväntar sig från Kabe!

Om det är ett varumärke man verkligen förknippar med sommar, sol och framför allt campare så är det Kabe. I över 60 har husvagnstillverkaren förgyllt svenska – och utländska – somrar med färdemedel som andas kvalité, komfort och säkerhet. Varje år överträffar modellerna varandra och för kunder är det ibland svårt att välja bland alla husvagnar från Kabe.

En viktig aspekt på den längre resan

Kabe Classic är en av de mest populära husvagnarna. Modellen har en lite kortare utrustningslista men håller precis samma höga kvalité som man kan förvänta sig från Kabe. Classic är en riktig familjevagn och möjligheten till variation är stor. Det går till exempel att lägga till en stor barnkammardel för minstingen i bakändan av husvagnen. Kabe Classic är också fylld med smarta förvaringslösningar, en otroligt viktig aspekt på den längre resan.

Att äga en husvagn är en livsstil och lika viktigt att ens hem är familjärt och mysigt är det att husvagnen är hemtrevlig. Det är en förutsättning på en lång semesterresa att husvagnen känns bra och mysig, samt att alla har nog plats för lite egen tid. Med Kabe Classic – och alla modeller serien inkluderar – blir ditt andra hem så familjärt som du önskar.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *