Att lyckas montera persienner

Persienner

Persienner är riktigt vanliga i svenska hem i och med det otroligt soliga sommarhalvår vi har. De skyddar från direkt solljus, skadelse på möbler och golv samt från ofrivillig insyn. Det är en riktigt bra investering som i dag även kan vara en snygg inredningsdetalj i bostaden eller på kontoret.

Att installera persiennerna själv är faktiskt inte så svårt som man kan tro. Så länge beställningen av produkten i fråga har gått rätt till med mått och anpassning till dina ytor och fönster, så ska det inte vara så svårt att följa instruktionerna. I och med att det finns så många olika typer av persienner, ser installationen av dem olika ut beroende på vilket val du gör när det kommer till persiennerna i sig. Det finns mellanglaspersienner, frihängande persienner och träpersienner hos de flesta leverantörerna. Alla dessa kräver olika installationer och intruktionerna kommer oftast med när persiennen kommer.

En del företag erbjuder dock att hjälpa till även med monteringen efter att själva beställningen har lagts och produkten har levererats. C.S. Markiser & Persienner är ett företag som gör så. C.S. Markiser & Persienner erbjuder allt inom markiser och solskydd och har ett stort utbud av olika persienner samt erbjuder egentillverkning av just persienner, så att de ska passa just ditt hem extra bra.

De erbjuder till att börja med ett kostnadsfritt hembesök för att kolla på ditt hem, mäta och föreslå material och färger på persiennerna. Efter detta får du möjlighet att lägga en beställning och till sist kan de komma att hjälpa dig med monteringen av persiennen. Detta kan vara väldigt skönt när man inte har tid eller tålamod till att ta hand om “grovjobbet” själv. Men kom ihåg att möjligheten finns och att uppsättning av persienner faktiskt inte är så svårt om du skulle vilja ge det ett försök själv.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *